Furnizorul tau de sisteme roll-up banner!

Informatii comanda, livrare, plata


Cum comanzi?

Pentru a inregistra o comanda, trebuie sa ne trimiti un e-mail in care sa ne specifici: produsul dorit, cantitatea, datele de facturare (lucram doar cu persoane juridice din Romania, iar comanda minima este de 300RON), nume/prenume/nr. de tel, adresa exacta pentru livrare (daca la adresa ridica alta persoana coletul, va rugam sa ne specificati numele si numarul de telefon).
Daca ai deja si o macheta grafica, atunci o vei atasa si pe aceasta la e-mailul de comanda ferma (daca nu depaseste 20MB) sau o vei trimite catre adresa noastra de e-mail folosind wetransfer.com. In cazul in care nu ai o macheta grafica gata de print, atunci specifica in comanda ferma acest aspect iar un agent de vanzari te va contacta.Cum se livreaza?


erollup® livreaza comenzi in toate orasele din Romania.
Livrarea coletelor se face prin curier rapid, mai exact prin FAN COURIER.
Toate costurile de expeditie sunt suportate de catre CUMPARATOR (daca nu este specificat altfel in oferta primita din partea noastra).

Produsele ajung la destinatie prin curier rapid in 1-2 zile lucratoare de la livrare, in functie de localitatea dumneavoastra.
Refuzul nejustificat de a primi coletul comandat ar putea atrage dupa sine anumite sanctiuni, plangeri legale pentru recuperarea prejudiciilor, etc.
Firma noastra nu este raspunzatoare pentru livrarile intarziate din cauza curierului indiferent de invocarea oricarui motiv: accidente, blocaje rutiere, calamitati naturale, etc.Cum platesti?

Modalitatea de plata acceptata de catre compania noastra, este ordin de plata in avans (veti primi pe e-mail o factura proforma).
Factura se va emite in RON, la cursul bancii Transilvania din ziua facturarii.

Ai nevoie si de alte detalii? Atunci contacteaza-ne.

Nu ai o macheta grafica? Poti alege una din modelele noastre gratuite.

grafica roll-up